Nieuws   Zoeken 

Titia's tauge-troep met rijst
Ingredienten: (4 pers.):
3 ons tauge
1 lombok[spaanse peper]
half pond gehakt
sambal, knoflook, kerrie, ketjap, zout [naar smaak]
250 gr. gare sperziebonen [of een half blikje]
pindasaus [recept volgt nog, maar voor nu: kant-en-klare
4 kopjes rijst
kroepoek
Bereiding:
De rijst volgens gebruiksaanwijzing gaar koken.
Intussen gehakt losbakken met peper, [veel] kerrie,
sambal naar smaak, ketjap.
10 minuten laten sudderen, gare speziebonen erbij.
Na drie minuten de tauge erbij, nog twee tot drie minuten laten doorwarmen. Serveren met de rijst, kroepoek, pindasaus, en eventueel stukken komkommer.
Receptnummer: 629 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Titia
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept