Sabine's scampibrochette in een jasje van komkommer |
Ingredienten: (4 pers.):
20 scampi's
2 komkommers
4 el olijfolie
2 el dragon
1 el citroensap
kervel
peper en zout | Bereiding:
Pel de scampi's
Snijd een komkommer met een dunschiller in lange slierten. Wikkel hier de scampi's in en prik ze op de brochettes. Bak of gril deze
Snijd de andere komkommer in stukjes en meng deze met de olie, het citroensap en de dragon. Breng op smaak
Dien de brochettes op met het komkommerslaatje
|
Receptnummer: 630 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sabine |
Opmerking: Noot van Sabine: Brochettes is een benaming van iets dat u op stokjes steekt Dit kan zowel vis of vlees zijn Ik denk dat men in Nederland dit satés noemt |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |