Sabine's scampibrochette in een jasje van komkommer
Ingredienten: (4 pers.):
20 scampi's
2 komkommers
4 el olijfolie
2 el dragon
1 el citroensap
kervel
peper en zout
Bereiding:
Pel de scampi's
Snijd een komkommer met een dunschiller in lange slierten. Wikkel hier de scampi's in en prik ze op de brochettes. Bak of gril deze
Snijd de andere komkommer in stukjes en meng deze met de olie, het citroensap en de dragon. Breng op smaak
Dien de brochettes op met het komkommerslaatje
Receptnummer: 630 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sabine
Opmerking:
Noot van Sabine: Brochettes is een benaming van iets dat u op stokjes steekt
Dit kan zowel vis of vlees zijn Ik denk dat men in Nederland dit satÚs noemt
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept