Nieuws   Zoeken 

Tine's ovenschotel van tilapia met hazelnoten en tomaat
Ingredienten: (4 pers.):
4 tilapiafilets
1 ui
flinke teen knoflook
1/2 bosje peterselie
5 trostomaatjes
100gr.kruidenboter
zout,peper,viskruiden naar smaak
aanvulling:
125 gr. hazelnoten
Bereiding:
Oven voorverwarmen 220 graden,ovenschaal invetten de filets kruiden en zouten erinleggen. ui in dunnen ringen snijden,knoflook fijn hakken,tomaatjes in stukken snijden,hak de peterselie fijn en maak plakjes van de kruidenboter,dit alles over de de filets verdelen.Bak dit in 15 minuten in de oven en laat nog even nagaren op de magnatronstand afgedekt tot de vis gaar is.
aanvulling Tine: 125 gr. hazelnoten, als laatste over de vis strooien dan in de oven.
Receptnummer: 6345 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Tine Tacx
Opmerking:
Lekker met aardappelpuré en serveer er citroenplakjes bij.
Alternatief:Zalm of forel
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept