Nieuws   Zoeken 

Riskas van José
Ingredienten: (4 pers.):
1 ui
1 dubbele kipfilet in blokjes
250 gr. champignons in plakjes
4 dl kerriesaus
1 blikje tomatenpuree
8 kleine schijven ananas in stukjes,
of 4 grote schijven
2 bananen in schijfjes
Bereiding:
Ui fruiten en kipfilet zachtjes meebakken.
Bestrooien met wat zout, peper en kerriepoeder.
Champignons erbij doen en even laten meebakken.
Kerriesaus klaarmaken (zelf maken of uit een zakje) en tomatenpuree erdoor roeren. Bij het vleesmengsel voegen en na ongeveer 5 minuten de ananas en de banaan erbij doen. Voorzichtig omscheppen. Nog 5 minuten goed laten doorwarmen.
Serveren met (wilde&witte) rijst. Alle rijstsoorten zijn hier geschikt.
Receptnummer: 636 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jos? Looijenga
Opmerking:
Dit gerecht kan ook worden gemaakt met fricandeau i.p.v. kipfilet.
Als je erg van bananen houdt, kun je ook 1 banaan per persoon rekenen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept