Nieuws   Zoeken 

Zomers zalmslaatje van Lieven
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr gerookte zalm
2 broccolistruikjes
250 gr spirelli
5 el mayonaise
2 el ketchup
cognac
dille
paprikapoeder
Bereiding:
Snij de broccoliroosjes van de harde stronk en kook ze een vijftal minuten. Kook ook de spirelli volgens de aangegeven tijd. Laat afkoelen. Snij de zalm in fijne reepjes. Meng mayonaise, ketchup, cognac, dille en paprikapoeder door elkaar. Als het sausje goed gemengd is, doe je er de andere ingrediënten bij. Laat alles nog eens goed 'trekken' in de koelkast.
Receptnummer: 6364 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Lieven De Bondt
Opmerking:
Cognac, dille en paprikapoeder gebruiken naar eigen smaak. Wie om één of andere reden geen alcohol lust, kan de cognac vervangen door appel- of ananassap. Hier hoef je niets meer bij te serveren (het mag altijd): dit is een volwaardige maaltijd.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept