Nieuws   Zoeken 

Italiaanse vissoep van Leonie
Ingredienten: (4 pers.):
Visbouillon
250 gram zalmfilet
250 gram krabsticks/surimi
een blikje tomatenpuree
4 tomaten
100 gr. pasta (strikjes)
dille, om te garneren
Bereiding:
Snijd de tomaten in stukjes en verwijder het vocht. Doe de tomatenblokjes in de bouillon. Laat de in stukjes gesneden zalm in de bouillon gaar worden. Voeg de tomatenpuree toe. Kook de pasta vlgs. de gebruiksaanwijzing, spoel af en voeg toe. Prak de krab en laat deze warm worden in de soep. Breng de soep verder op smaak met zout en peper en evt. wat suiker. Garneer met een takje dille en ....... SMULLEN!!!
Receptnummer: 6365 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Leonie Reijnen
Opmerking:
Als je hier ciabatta met kruidenboter bij eet, heb je een lekkere maaltijd!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept