Nieuws   Zoeken 

Diana's romige kipfilet met zwitserse kaas en tijm
Ingredienten: (2 pers.):
fusilli pasta (evt. groene)
olijfolie
250 gram kipfilet
1 ui
125 ml slagroom
1 dl witte wijn
3 el Zwitserse strooikaas
1 el tijm (gedroogd)
Bereiding:
Kook de pasta beetgaar. Pel en snipper intussen de ui. Snij de kipfilet in kleine stukjes. Bak de ui in de olijfolie glazig en voeg de stukjes kip toe. Bak deze lichtbruin. Voeg de slagroom en wijn toe en laat het geheel iets inkoken. Voeg dan tijm en zwitserse strooikaas toe. breng op smaak met zout en peper.
Receptnummer: 637 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Diana
Opmerking:
Een heel simpel en snel recept. De combinatie van de ingredienten geeft dit recept een heel typische smaak. Voor de liefhebber!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept