Nieuws   Zoeken 

Noekie's biefstuk met champignon-cognacsaus
Ingredienten: (4 pers.):
500 gram kogelbiefstuk
2 uien
2 tenen knoflook
250 gram champignons
6 eetlepels cognac
2 dl. creme fraiche
4 eetlepels peterselie
margarine
zout en peper
Bereiding:
Dep de biefstuk droog met keukenpapier en snijd hem in reepjes. Pel de uien en snij ze in dunnen ringetjes en hak de knoflook fijn. Snij de champignons in plakjes. Verhit de boter in een hapjespan en bak de biefstukreepjes in twee delen snel bruin. Haal het vlees uit de pan, bestrooi het met zout en peper en houd het warm in alu-folie. Bak de uiringen, de knoflook en de champignons in het bakvet. Blus dit af met de cognac en roer de creme fraiche erdoor. Niet meer laten koken. Schep het vlees door de saus en garneer met de fijngehakte peterselie.
Receptnummer: 6394 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Noekie
Opmerking:
Lekker met rosti-rondjes en broccoli, peultjes of sperzieboontjes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept