Nieuws   Zoeken 

Tine's geroosterde victoriabaarsspiezen op Turkse wijze bereid
Ingredienten: (4 pers.):
500gr victoriabaars
1/2 courgette
1/2 aubergine of 4 trostomaatjes
2 eetlepels wijnazijn
bodempje olijfolie
1 ui héél fijn gesneden
1 grote teen knoflook uitgeperst
1 citroen in plakjes gesneden
zout en peper naar smaak
1 kleine theelepel kaneel
Bereiding:
In schaal mengen olijfolie met wijnazijn,kaneel,uitgeperste knoflook en de ui met peper en zout de vis in stukken snijden erin leggen en af en toe omroeren.De groenten in stukken snijden.Dan om en om vis,courgette.aubergine (of tomaat) aan spiezen rijgen en op de BBQ of in de oven roosteren.De citroenplakjes appart er bij leggen. Lekker met ijsbergsla en stokbrood.
Receptnummer: 6414 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Tine
Opmerking:
Inplaats van aubergine kan je tomaatjes in vieren snijden en aan de spies rijgen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept