Nieuws   Zoeken 

Blietje's tonijnquiche
Ingredienten: (4 pers.):
1 voorgerolde kruimeldeeg
1 blik gepelde tomaten
10 olijven
320 g tonijn, natuur, uitgelekt
100 g gemalen mozzerella of gewone kaas
oregano
basilucum
peper en zout
2 uien
1 teentje knoflook
Bereiding:
Leg de voorgerolde kruimeldeeg met bakpapier in een tefal bakblik. Stoof de fijngesnipperde uien en uitgeperst teentje knoflook in een weinig water aan. Laat de gepelde tomaten uitlekken en snij de tomaten in stukken. Laat 5 min sudderen en goed kruiden met peper, zout en oregano. Als de tomatensaus klaar is, de helft op het deeg leggen. De tonij er over verdelen en afdekken met de rest van de saus. Bestrooi het geheel met de kaas. En doe er nog een beetje basilicum over. Zet 30 - 40 min in een voorverwartmde oven van 200°C.
Receptnummer: 6417 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Blietje
Opmerking:
In plaats van een blik tomaten kan je ook verse tomaten gebruiken. Ik heb dan wel alles eens gemixt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept