Nieuws   Zoeken 

Maaike's handige kabeljauwschoteltje
Ingredienten: (4 pers.):
800 gram kabeljauw
250 gram champignons
1 blikje champignonsoep (40 cl)
pakje boursin(80 gram)
1 potje zure room (125 ml)
evt. wat gesnipperde bieslook/dille of peterselie
verse gemalen peper.
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 225 graden. Leg de visfilets naast elkaar in een ruime ovenschaal. Bestrooi de vis met zout, verse peper en de groene kruiden. Maak de champignons schoon, snij ze in plakjes en bedek de vis ermee. Maal in de staafmixer de inhoud van de soep, boursin en de zure room door elkaar. Giet dit mengsel over de vis, bedek de schaal met folie en schuif hem 40 min. in de voorverwarmde oven.
Receptnummer: 6424 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: maaike A.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept