Nieuws   Zoeken 

Annick's pain brulée
Ingredienten: (1 pers.):
Turks brood
Gerookte zalm
mozarellakaas
kruidenboter
Bereiding:
Snijd het Turks brood in spietjes , snij deze ook open. Smeer op elke spie goed wat kruidenboter en leg er wat mozarellakaas op. Laat de broodjes met kruidenboter en mozarella een 10-tal min in de oven staan die voorverwarmd is op ong. 200 °. Wanneer de mozarella begint te smelten , broodjes uit de oven halen en een laag gerookte zalm erop leggen. Het is lekkerder als het warm opgediend wordt maar kan ook koud gegeten worden natuurlijk. Dit gerecht kan zowel als hoodgerecht als voorgerecht gebruikt worden
Receptnummer: 6429 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Annick Gilles
Opmerking:
geen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept