Nieuws   Zoeken 

Deb's zalmpakketjes voor op de BBQ
Ingredienten: (4 pers.):
4 stukken verse zalmfilet OF
1 pak noorse zalmfilet (diepvriesvak, AH-merk)
1 citroen
paar takjes verse dille
viskruiden
(versgemalen) peper
(olijf)olie
Extra nodig: aluminiumfolie
Bereiding:
Neem voor iedereen een stuk aluminiumfolie en leg dat met de glimmende kant naar boven voor je neer. Strooi in het midden wat viskruiden en wat peper, en een paar druppels olie. Leg er dan een stuk zalm op. Daarbovenop weer een snufje viskruiden, een takje dille en een schijfje citroen. Vouw het pakketje goed dicht zodat het vocht er straks niet uit kan lopen. Ongeveer 15 - 20 minuten op de BBQ en smullen maar!
Receptnummer: 6444 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Deb
Opmerking:
In 1 pak noorse zalmfilet van Albert Heijn zitten twee stukken. Ik snij ze altijd doormidden, want dan is het niet zoveel. Bij een barbeque eet je meestal toch al teveel en zalm is best machtig.
Wel even laten ontdooien voordat je de pakketjes op de barbeque legt!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept