Nieuws   Zoeken 

Tonia's italiaanse vleesrolletjes
Ingredienten: (4 pers.):
4 dunne varkensschnitzels
mespunt gedroogde basilicum
4 el bloem
4 plakjes rauwe ham (bij voorkeur Parma)
100 gr. Mozzarella (in plakjes gesneden),
75 gr. boter
1 el d.v. basilicum
flinke scheut witte wijn
Bereiding:
De gedroogde basilicum door de bloem roeren. De schnitzels aan beide kanten met wat bloem bestrooien. Op elke schnitzel een plak ham en daarop een plak kaas en wat basilicum leggen. Het vlees oprollen en met houten prikkers vastzetten.
In een koekepan de boter bruin laten worden en hierin de rolletjes rondom bruin bakken. Op een zacht vuur de rolletjes in 15 a 20 min. gaar laten worden, geregeld draaien. Het vlees uit de pan nemen en de braadboter met een flinke scheut wijn losroeren.
Receptnummer: 645 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: tonia koblens
Opmerking:
Superfeestelijk gerecht. Lekker met rijst en broccoli. Het is weinig saus, maar de saus heeft zo veel smaak dat een beetje over de rijst al voldoende is.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept