Nieuws   Zoeken 

Wortelsalade met madrasdressing van Agnes
Ingredienten: (4 pers.):
1 rode en 1 groene paprika in kleine blokjes
1 winterwortel in dunne reepjes gesneden of geschaafd
klein potje doperwten (180 gr.)
klein potje maïs (180 gr)
blikje mandarijn in stukjes
4 schijven ananas in stukjes
Dressing:
half potje crème fraîche
kerrie poeder
ananassap of gembersiroop
(voor de dressing is het een beetje natte vinger werk,
dit moet je zelf proeven. De een houd van scherp
de ander van zoet)
Bereiding:
Alle ingrediënten voorzichtig door elkaar mengen de dressing maken en er ook doorheen mengen. Laat alle smaken lekker door elkaar trekken.
Receptnummer: 6494 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Agnes
Opmerking:
Dit is een lekkere salade voor b.v. bij de barbecue. Maak de salade een paar uur van tevoren zodat alle smaken lekker doorelkaar getrokken zijn. Proef het van tevoren even. Is het te scherp, doe er dan nog een beetje poedersuiker doorheen dit verzacht de scherpe smaak van de kerrie
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept