Nieuws   Zoeken 

Natasja's pittig varkensvlees
Ingredienten: (2 pers.):
300 gr hamplappen
1 ui
1 rode paprika
250 gr champignons
1 prei
peper, zout
50 gr boter
1 theelepel sambal
1 eetlepel sherry
1 eetlepel ketjap
100 gr tauge
rijst
Bereiding:
Snij de hamlappen in reepjes, snipper de uit, snij de prei in ringen, de paprika in blokjes en de champignons in plakjes. Bestrooi het vlees met peper en zout. Bak het vlees in ca. 10 minuten in boter bruin. Voeg daarbij toe de ui en de sambal. Fruit dit even. Doe de prei, de paprika en champignons en de sherry en ketjap bij het vlees en smoor dit in 10 minuten gaar. Kook in tussen de rijst. Was intussen de tauge en voeg deze de laatste minuut toe. Breng het gerecht op smaak met peper en ketjap.
Receptnummer: 6539 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Natasja
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept