Runder Goulash van G.K. Hazenberg
Ingredienten: (2 pers.):
Macaroni
Rundvlees (dat 20 min. moet braden, dus geen braadlappen).
Vleeskruiden, liefst alleen zwarte pepe.
Verse maggiblaadjes van de maggiplant
In reepjes gesneden rode paprika.
Ketjap manis (zoet)
Eventueel uien
Allesbinder
Bereiding:
Braad het rundvlees in brokjes op hoog vuur en doe er veel water bij (10 minuten) , scheutjes ketjap erbij en daarna voeg de maggiblaadjes en de rode paprika erbij. Het geheel nog 10 min. laten sudderen, zorg ervoor dat het geheel vrij veel water blijft bevatten. Na een totale kooktijd van 20 minuten is het rundvlees wel gaar en dan aanlengen met de allesbinder, zodat een lekkere saus ontstaat. Kook ondertussen de macaroni en eet smakelijk.
Receptnummer: 656 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: G.K. Hazenberg
Opmerking:
Dit recept lukt altijd, de macaroni is ook te vervangen door witte rijst. Alleen op het laatste moment de saus aanmengen! Eventueel kunt u hierbij een salade maken van icebergsla/tomaat/feta/rode uien/olijfolie en citroen/rode paprika en komkommer.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept