Nieuws   Zoeken 

Hertveldt's carpatchio van rundsvlees
Ingredienten: (2 pers.):
6 dun gesneden (3 a 4 mm) plakjes rundsvlees. Liefst filet pur, dat is het malst.
1 citroen
olijfolie
100 gr. parmesaankaas in schilfers.
peper
zout
Bereiding:
Verdeel de plakjes rundsvlees over 2 borden. Kruid met peper en zout naar smaak. Besprenkel rijkelijk met olijfolie. Strooi de parmesaanschilfers gul over de borden. Besprenkel met vers citroensap naar smaak. Smakelijk !
Receptnummer: 6576 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 3 min. | Meer recepten van: Hertveldt Gentil
Opmerking:
Wacht met het citroensap tot het allerlaatste moment, anders verkleurt het rundsvlees. Kan als voorgerecht of snack gebruikt worden. Ik eet het konstant, ik ben er weg van. Simpel en lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept