Nieuws   Zoeken 

Beppie's gevuld stokbrood
Ingredienten: (4 pers.):
1 groot wit stokbrood. (± 50 x 8).
250 gr boter.
125 gr. gekookte ham.
125 gr. cornedbeef.
2 hardgekookte eieren.
1 theel. groene peperkorrels.
1-2 theel. kappertjes.
enkele met paprika gevulde olijven.
zout/peper.
worcestersaus.
Bereiding:
Het stokbrood overlangs doorsnijden en uithollen. De boter zacht roeren. De ham, cornedbeef en de eieren in blokjes snijden en met de rest van de ingrediënten door de boter roeren. (De olijven evt. in plakjes snijden). Het binnenste van het brood in plukjes verdelen en door het mengsel doen. Op smaak brengen met peper ,zout en worcestersaus, (flink wat). Het stokbrood vullen, met aluminiumfolie omwikkelen en in de koelkast leggen. Voor het opdienen in plakken snijden en evt. garneren met peperkorrels, olijven en veldsla. Eet smakelijk!!
Receptnummer: 6602 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Beppie Soeurt-Bax
Opmerking:
Dit is voor mij een makkelijke zaterdagmaaltijd!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept