Nieuws   Zoeken 

Tine's Griekse visschotel met uien en tomaat
Ingredienten: (4 pers.):
800 gr.kabeljauwfilet
2 uien
3 ontvelde vleestomaten
2 eetl. fijngehakte peterselie
1 eetl. kappertjes(in potje bij A.H.)
5 eetl olijfolie
2 eetl. citroensap
zout en peper naar smaak
Bereiding:
uien pellen in dunne ringen snijden 'n paar minuten in kokend water leggen, uien eruit halen en uit laten lekken (vocht bewaren). Tomaten in stukken snijden en op de bodem van een magnetronschaal leggen, peterselie, kappertjes en de olijfolie erover verdelen. Vis erboven op citroensap er bovenop, dan de uiringen en 8 eetl. uienvocht erover verdelen, dan de peper en zout over strooien. Afgedekt in de magnetron aan de kook brengen, dan nog 5 minuutjes nagaren.
Receptnummer: 6605 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Tine Tacx
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept