Nieuws   Zoeken 

Ria's Indiase spinazieschotel met rösti
Ingredienten: (3 pers.):
1 gesnipperd teentje knoflook
30 gram boter of margarine
250 gram tomaten in stukjes
400 gram diepvries bladspinazie
4 eetlepels paneermeel
2-4 eetlepels Indiase currypasta (pot)
6 hardgekookte eieren in plakjes
1 zakje diepvries rösti
Bereiding:
Fruit in een braadpan de knoflook 1 minuut in de olie. Voeg de tomaten en de ontdooide en uitgelekte spinazie toe en bak dit ± 5 minuten mee. Schep het paneermeel en de currypasta erdoor en schep het mengsel in een ingevette ovenschaal. Leg hierop de palkjes ei en verdeel de rösti erover. zet de schotel ± 30 minuten in een oven (200°) of 15 minuten in een voorverwarmde combinatiemagnetron (225°) van 350 Watt.
Receptnummer: 6675 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Ria
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept