Nieuws   Zoeken 

José's kabeljauw overschotel
Ingredienten: (4 pers.):
550 gram kabeljauwfilet (ontdooid)
zout
3 eetlepels olijfolie
halve dl. bouillon
1 eetlepel paneermeel
peper uit de molen
1 ui (in ringen gesneden)
3 tomaten
Bereiding:
Verwarm de oven voor tot 220 graden. Vet een vuurvaste schaal in en leg hierin de kabeljauwfilet en leg de uiringen er over heen. Leg er de in plakken gesndeden tomaten omheen en giet er de bouillon over. Bestrooi het geheel met de paneermeel. Zet de schotel in het mideen van de voorverwarmde oven en laat de vis in circa 15 minuten gaar worden. Lekker met wortelen (pot van Hak) en aardappelpuree.
Receptnummer: 6699 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Jos
Opmerking:
Heerlijk slank recept van de site van Slim Fast gehaald. Natuurlijk paste ik hem zo aan dat wij hem erg lekker vonden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept