Nieuws   Zoeken 

Ellen's zomerse spitskoolsalade
Ingredienten: (4 pers.):
1 spitskool
1 a 2 ui(en)
blikje perziken
yogonaise (Calve)
Bereiding:
Spitskool doormidden snijden en daarna in dunne sliertjes (zonder de harde kern!). Ui heel klein snijden. Perziken in kleine stukjes snijden. Alles in een sla kom doen en mengen met yoganaise en wat perzikennat. Hoeveelheid ui/ perzik/ yoganaise is afhankelijk van je eigen smaak. Gewoon uitproberen!
Receptnummer: 6700 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Ellen Vaessen
Opmerking:
Met dank aan mijn schoonmoeder. Zij oogst altijd succes met deze lekker frisse salade, die het ook goed doet bij de bbq. Met een zakje voorgesneden spitskool ben je natuurlijk (nog) veel eerder klaar.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept