Nieuws   Zoeken 

Jutta's pittige kabeljauwschotel
Ingredienten: (4 pers.):
3 el. olijfolie
2 uien in ringen
1 rode,1 groene,1gele paprika in ringen
1 courgette in plakjes
1 dl.droge witte wijn
peper,zout
400 gr.kabeljauwfilet
paprikapoeder
100 gr. chorizo in dunne reepjes
Bereiding:
verhit 2 eetl. olie en fruit de ui met de paprika al omscheppend in 3 min. goudgeel. bak de courgette 3 min. mee,schenk de wijn erbij en breng alles op smaak met peper en zout. Doe het mengsel in een ovenschaal. Snij de vis in 4 stukken en wrijf ze in met de rest van de olie en paprikapoeder,peper en zout naar smaak. Leg de vis op de groenten verdeel de chorizo over de vis en laat hem in 15 min. in een voorverwarmde oven op 225 gr. gaar worden. eet smakelijk.
Receptnummer: 6792 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: jutta
Opmerking:
C1000, 295kcal. oh ja lekker met gekookte aardappelen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept