Nieuws   Zoeken 

Garnalen en tongstrelende lekkere courgette in romige kaassaus van Gunilla
Ingredienten: (2 pers.):
250 gr. courgette
1 knoflookteen
1 el. olijfolie
een klein bekertje crème fraîche
2 el droge witte wijn
1 tl maïzena
2 tl citroensap
een zakje saffraandraadjes
1 el. parmezaanse kaas
zout en peper
150 gr. kreeft- of cocktailgarnalen
4 halve plakjes citroen
Bereiding:
Rasp de courgette en hak de knoflook fijn. Roerbak dit enkele seconden in de hete olijfolie. Crème Fraîche toevoegen en aan de kook brengen. Maïzena oplossen in de witte wijn en toevoegen, citroensap erdoor roeren, zodra de saus lichtgebonden is vuur laag draaien en saffraan, peper en zout, garnalen en parmezaanse kaas toevoegen. Alles samen nog even doorwarmen en serveren met halve plakjes citroen
Receptnummer: 684 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Gunilla
Opmerking:
Dit gerecht smaakt heerlijk met tagliatelle (groen, wit, of groen én wit!)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept