Mechteld's pasta met blauwe kaas en perzik
Ingredienten: (2 pers.):
pasta
1 puntje blauwe kaas (voorverpakt)
1 groot blik perziken
spekjes (de helft van een dubbelverpakking van AH)
klein bekertje slagroom
1/2 pakje deelblokjes diepvries spinazie
Bereiding:
Pasta koken. Spinazie in magnetron ontdooien. Spekjes uitbakken (niet keihard laten worden). Slagroom toevoegen. Blauwe kaas erboven verbrokkelen en toevoegen.
Perziken in blokjes snijden en toevoegen. Pasta afgieten en serveren met saus.
Receptnummer: 687 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 14 min. | Meer recepten van: Mechteld
Opmerking:
Een opvallende, maar erg lekkere combinatie. Voor de variatie en de vitaminen kan een half pak deelblokjes spinazie door de saus worden geroerd (eerst ontdooien in magnetron !).
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept