Nieuws   Zoeken 

angeke's tiramisutaart
Ingredienten: (10 pers.):
1 pak honing monchou taart
50 gr boter
1/2 pak lange vingers
2 zakjes nescafe oploskoffie amaretto
250 ml slagroom
200 gr monchou
cacaopoeder
Bereiding:
Bekleed de bodem van de springvorm (24 cm) met bakpapier. (zit al in verpakking) smelt de boter en roer het zakje voor kruimelbodem erdoor. Verdeel dit mengsel op de bodem en leg daar boven op nog een laag lange vingers. Zet dit 10 min in koelkast. doe 1 dl water in een kom en los hier de koffie in op. Doe dan bij de koffie de taartmix,slagroom, monchou en klop alles tot een gladde massa op de laagste stand. Doe het mengsel boven op de bodem en laat dit ongeveer 2 uurtjes in koelkast staan. voor het opdienen bestuiven met cacaopoeder. Dit is lekker MMMMMMMMMMMMM
Receptnummer: 6872 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: angeke
Opmerking:
bereiding 25 min en 2 uurtjes in koelkast
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept