Nieuws   Zoeken 

Mary en Marion's macaroni
Ingredienten: (3 pers.):
250 gr gehakt
1 blik tomatenblokjes
1 of 2 blikjes tomatenpurree(kleine blikjes)
tijm
oregano
bakje champignons
bakje macaroni spekjes
1 pak macaroni naar eigen keuze
olie
boter
Bereiding:
Zet een flinke pan water met olie (tegen het plakken van de macaroni)op. Bak in een diepe pan de champignons mooi bruin en gaar. Daarna bak je de spekjes en dan pas het gehakt rul. Als het gehakt gaar is,de spekjes,champignons, de tomatenblokjes en de purree toevoegen en goed mengen. De tijm en oregano naar smaak toevoegen. Kook de macaroni beetgaar en als dat klaar is de saus en de macaroni lekker mengen.
Receptnummer: 7005 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Mary
Opmerking:
De champignons en spekjes als eerste bakken omdat ze anders niet goed gaar worden als je ze samen bakt met het gehakt. Als laatste kan er natuurlijk wat geraspte kaas over de macaroni gestrooid worden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept