Nieuws   Zoeken 

Giuli's rozijnentaart
Ingredienten: (6 pers.):
1 kopje bloem
1 zakje bakpoeder
1 tl zout
1/2 kopje rozijnen
1 kopje walnoten
3 eieren
1 kopje suiker
1 zakje vanillesuiker
poedersuiker
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175°C. Hak de walnoten grof, was de rozijnen, zeef de bloem en bakpoeder. Meng de eieren met de suiker en klop tot het een licht gele massa wordt. Voeg de rozijnen en walnoten toe, voeg vervolgens de bloem toe. Bak de taart in het midden van de oven in 30 min. gaar. Laat de taart even afkoelen en strooi er poedersuiker overheen.
Receptnummer: 7015 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Giuli
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept