Nieuws   Zoeken 

Barbara's portobello's (reuzenchampignons) gevuld met geitenkaas
Ingredienten: (2 pers.):
2 portobello’s (AH)
3 eetlepels olie
2 plakjes geitenkaas (Bettine Blanc) van ca. 75 gram
zwarte peper
zakje veldsla met bietenreepjes
balsamicodressing
evt. pijnboompitten
Bereiding:
Grill voorverwarmen. Portobello’s schoon vegen en steeltjes eraf snijden. In ingevette ovenschaal leggen met bolle kant naar boven. Met olie bestrijken en ca. 4 minuten laten grilleren. Paddestoelen omdraaien en in elke hoed een plak geitenkaas leggen. Zuinig bestrooien met zwarte peper. Goed insmeren met olie en nog ca. 5 minuten onder de grill zetten. Veldsla over borden verdelen, gegrilleerde portobello’s erop zetten en het geheel besprenkelen met wat balsamicodressing. Eventueel bestrooien met geroosterde pijnboompitten
Receptnummer: 7035 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Barbara
Opmerking:
Feestelijk voorgerecht in een handomdraai. Ook heel geslaagd als hoofdgerecht met paddestoelenrisotto. Uit de kerst Allerhande van vorig jaar.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept