Broodschotel van Ria
Ingredienten: (4 pers.):
1 blik doperwten
2 uien
ca. 300 gr. gehakt
ca. 150 gr. geraspte kaas
ca. 8 sneden (oud) brood
Bereiding:
Ui snipperen en aanfruiten, gehakt erbij en rul bakken (kruiden naar smaak). Terwijl dit bakt de 8 sneetjes brood in blokjes snijden en onderin een ovenschaal doen. Doperwten uit laten lekken en toevoegen aan het gehakt. Even doorwarmen en dan bovenop het brood in de schaal doen. Hierop geraspte kaas en dan paneermeel met een beetje zout en wat klontje boter. In de oven, 200 graden, ca. 30 min.
Receptnummer: 706 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Ria Stokreef
Opmerking:
Ik gebruik zelf bij voorkeur oud brood, of de kapjes van broden die niemand bij ons wil eten. Die vries ik dus in tot ik er acht heb.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept