Anne-Marie's pittige biefstuk
Ingredienten: (4 pers.):
4 biefstukjes
1 bakje champignons
1 bakje oesterzwammen
sambal manis naar smaak
hot madras kerrie poeder naar smaak
4 bakjes creme fraiche
zout
beetje boter of margarine om te bakken
Bereiding:
Snij de biefstuk in reepjes bestrooi met peper en zout en bak ze bruin maar niet gaar in een koekepan. Snij de champignons in stukjes en bak ze in een andere koekepan bruin. Doe de biefstuk bij de champignons en voeg de sambal en de madras kerrie poeder toe en roer het geheel goed door elkaar. Voeg vervolgens de creme fraiche toe ( als je het lepel voor lepel er door roert krijg je een mooie dikke saus). Voeg eventueel naar smaak nog wat zout toe en serveer met rijst of nog lekkerder met een frisse salade en wraps!
Receptnummer: 7105 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Anne-Marie
Opmerking:
Dit recept heb ik uitgevonden toen ik een keer alleen biefstuk in huis had en voor de rest heel weinig. Bij mij thuis is dit een grote hit! Het is natuurlijk niet erg " lijnvriendelijk" maar wel lekker. Vaak maak ik het ook zonder vlees, maar met allemaal verschillende champignons en een gesnipperd uitje. Knoflook kun je eventueel ook toevoegen maar dit hoeft niet.
Smakelijk!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept