Nieuws   Zoeken 

Yvonne's geroosterde aardappelen met knolselderij, winterwortel en rozemari
Ingredienten: (2 pers.):
redstar aardappelen (2 personen)
olijfolie en ganzevet
rozemarijn
gemengde provenciaalse kruiden
winterwortel (niet al te dikke plakken)
knolselderij ( blokjes van 1.5 cm)
Oven 200 graden voorverwarmen
Bereiding:
Aardappelen schoon boenen en in 4 partjes snijden (in de schil laten) schep aardappelen met olie/vet/kruiden en rozemarijn in de braadslede. 20 minuten in het midden van de oven laten garen. Kook de groenten in 6/7 minuten beetgaar. Voeg de groenten bij de aardappelen, extra olie toevoegen en nogmaals 20 minuten bakken. Daarna bestrooien met zeezout.
Receptnummer: 7178 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Yvonne K
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept