Sonja's supersnelle pangangsaus |
Ingredienten: (2 pers.):
stuk winterpeen
3 stengels bleekselderij
2 teentjes knoflook
1 ui
1/2 pot pangangsaus
200 gram kip/varkensvlees of surimi/garnalen | Bereiding:
winterpeen en selderij in stukjes snijden en 3 minuten koken. In pan knoflook fruiten met de ui. Indien met vlees het vlees hierbij en even meebakken. Pangangsaus erbij en groenten erbij en 5 minuten doorkoken. Als je vis gebruikt dit pas de laatste minuut van het doorkoken toevoegen en alleen even mee op laten warmen. Lekker met witte rijst |
Receptnummer: 7201 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: sonja |
Opmerking: Dit heb ik toevallig gemaakt na een verjaardag. Dit waren de restjes en ik had nog surimi over. Gewoon op goed geluk door elkaar mikken en het smaakte erg goed. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |