Nieuws   Zoeken 

Sonja's supersnelle pangangsaus
Ingredienten: (2 pers.):
stuk winterpeen
3 stengels bleekselderij
2 teentjes knoflook
1 ui
1/2 pot pangangsaus
200 gram kip/varkensvlees of surimi/garnalen
Bereiding:
winterpeen en selderij in stukjes snijden en 3 minuten koken. In pan knoflook fruiten met de ui. Indien met vlees het vlees hierbij en even meebakken. Pangangsaus erbij en groenten erbij en 5 minuten doorkoken. Als je vis gebruikt dit pas de laatste minuut van het doorkoken toevoegen en alleen even mee op laten warmen. Lekker met witte rijst
Receptnummer: 7201 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: sonja
Opmerking:
Dit heb ik toevallig gemaakt na een verjaardag. Dit waren de restjes en ik had nog surimi over. Gewoon op goed geluk door elkaar mikken en het smaakte erg goed.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept