Nieuws   Zoeken 

Tine's snelklaar vispannetje
Ingredienten: (2 pers.):
1 pak diepvries Fish Gourmet 400gr. (Lidl
)
1 zalmfilet van 125 gram
wat gekookte mosselen
Bereiding:
In pannetje het diepvriespak doen de zalm in stukjes erbij met de mosselen ,in 7 minuten op een warmtebron warm en heet laten worden,even opletten of de zalm gaar is .Lekker met rauwkost en e.v.t. zilvervlies rijst.
Receptnummer: 7253 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Tine Tacx
Opmerking:
Je kan ook andere vis gebruiken,ligt eraan wat je nog in de diepvries hebt zitten.
Zo heb ik dat ook gedaan.Het is echt lekker!!!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept