Anke's pesto-pasta met kip in roomsaus
Ingredienten: (2 pers.):
Fusilli
(Groene) pesto
1 dikke stronk broccoli
2 uien
1 bakje champignons
2 kipfilets
olijfolie, peper en zout
2 teentjes knoflook
1 pakje Tagliatelle roomsaus (Honig)
Bereiding:
Verdeel de broccoli in kleine roosjes en maak ze schoon, laat ze uitlekken in een vergiet. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak ze in olijfolie, met wat zout en (versgemalen) peper. Voeg de uien en knoflook toe. Roerbak alles even en voeg dan de broccoli toe. Doorbakken tot alles goed warm is. Voeg de gesneden champignons toe, even goed doorscheppen en laat alles met de deksel op de pan zachtjes koken. Af en toe doorroeren. Maak de saus volgens de aanwijzingen op het pakje, en voeg deze bij de groente. Kook ondertussen de fusilli, laat het uitlekken in een vergiet en roer er dan een paar dikke theelepels pesto door. Schep de pasta op een bord en hierover een royale hoeveelheid van de groentesaus.
Receptnummer: 7279 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Anke Postma
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept