Nieuws   Zoeken 

Fisherman's Pie van Jacqueline
Ingredienten: (4 pers.):
350 gr. Kabeljauw
350 gr. Zalm
500 cc melk
100 gr. boter
100 gr. garnalen
50 gr. bloem
2 gekookte eieren
3 el. verse peterselie
1 el citroensap
1 kg gekookte aardappelen
25 gr. geraspte kaas
50 gr. boter
nootmuskaat
4 el melk
Bereiding:
Doe de vis met de 500 cc melk en de helft van de boter in een ovenschaal en laat dit in ongeveer 20 min gaar worden (200 graden) Smelt de rest van de boter in een pannetje en roer de bloem erdoor. Giet de melk die van de vis afkomt erbij en roer tot een gladde saus. Maak de gare vis fijn en voeg de garnalen, de geprakte eieren en de peterselie en het citroensap toe. Voeg daarna de saus toe en roer alles goed door. Maak van de aardappelen en de melk en de boter en het nootmuskaat puree en leg dit bovenop het vismengsel. Geraspte kaas erover en ongeveer 30 minuten in de oven.
Receptnummer: 728 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Jacqueline Groenenberg
Opmerking:
Het recept heb ik gekregen van een engelse vriendin. Het is niet snel klaar te maken maar als je het eenmaal hebt geproefd maak je het snel weer klaar. Lekker om hier sperciebonen en worteltjes bij te eten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept