Nieuws   Zoeken 

Marcel's kippenlevertjes
Ingredienten: (2 pers.):
400 gram kippenlevertjes
4 uien
ketjap
ketchup
4-6 sneetjes witbrood of bolletjes
olijfolie
evt. sambal
Bereiding:
Pel de uien en snijd ze in (halve) ringen. Spoel de kippenlevertjes af en maak ze schoon. Verhit de olijfolie en bak de uien. Draai dan het vuur lager en laat de uien in ±15 min. zacht worden. Voeg dan de levertjes toe, draai het vuur ietsje hoger en roerbak de levertjes tot ze gaar zijn. Doe er dan flink wat (Heinz) ketchup en een flinke scheut ketjap bij. Eventueel wat sambal. Verwarm het geheel, schep het op de boterhammetjes en dan: eet smakelijk!!!
Receptnummer: 7298 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept