Nieuws   Zoeken 

Anke's Japanse zalm-spaghetti
Ingredienten: (2 pers.):
250 gr. zalmfilet in grote dobbelstenen
1 pak oosterse roerbakgroente (300 gr.)
1 zak verse spinazie (300 gr.)
Japanse roerbakmix (Honig Wokmix)
spaghetti (of mie)
peper, zout en olijfolie
Bereiding:
Was de spinazie en laat het uitlekken in een vergiet. Verhit een scheut olijfolie in de wok. Roerbak de oosterse groente ong. 5 minuutjes op hoog vuur. Kruiden met zout en (verse) peper. Voeg de (vochtige) spinazie beetje bij beetje toe. Paar minuten roerbakken tot de spinazie geslonken is. Zalmfilet toevoegen, blijven omscheppen tot zalm goed verkleurd is. De twee zakjes mix toevoegen, roeren en even laten pruttelen op laag vuur met de deksel op de pan (paar minuutjes). Serveren met spaghetti of mie.
Receptnummer: 7309 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept