Nieuws   Zoeken 

Alie's aardappel makkelijk en ook nog lekker!!!
Ingredienten: (2 pers.):
750 gram aardappelen
1/2 liter kippenbouillon
200 gram mayonaise
+/- 5 tenen knoflook
4 eetlepels bieslook of peterselie
1 el citroensap
1/2 kg gehakt
een paar plakjes kaas
evt zout en peper naar maak
Bereiding:
aardappels schillen en in plakjes snijden van +/- 1 cm. De bouillon ondertussen aan de kook brengen en de aardappelschijfjes in +/- 10 min hapgaar koken (dus niet te gaar); mayonaise mengen met de knoflook, peterselie of bieslook, citroensap en evt. op smaak brengen met zout en peper. Als de aardappels klaar zijn ze iets af laten koelen en daarna de saus er voorzichtig door heen mengen. Doe dit dan in een ingevette overschaal. Het gehakt ondertussen rul bakken en over de aardappelen doen in de ovenschaal. Het geheel bedekken met de plakjes kaas en dit even in de oven doen zodat er een lekker korstje opkomt!! eet smakelijk
Receptnummer: 7310 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
simpel, maar heel erg lekker! !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept