Nieuws   Zoeken 

Sonja's courgette/vis rolletjes in mosterdsaus
Ingredienten: (2 pers.):
2 ons kabeljauw
1 courgette
peper en zout

saus:
1 zakje witte saus
2 eetlepels grove mosterd
Bereiding:
Snij de kabeljauw in repen en bestrooi met peper en zout. Snij de courgette in plakken met een kaasschaaf. Rol de kabeljauw in de courgette repen en leg dit in een ovenschaal. Zet het vervolgens 15 minuten in een oven op 200ÂșC. Maak onder tussen de saus volgens het zakje en de mosterd erbij roeren. Leg de rolletjes op en bord en doe wat saus over ieder rolletje. Serveer de rest van de saus er los bij. Erg lekker met gekookte krieltjes en tomatensla.
Receptnummer: 7314 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Inmiddels heb ik ook een variatie gemaakt. ipv mosterdsaus heb ik een zakje jus met ingredienten genomen en hieraan een extra rood pepertje toegevoegd en wat stukjes gegrilde paprika. Smaakt ook erg apart.

Makkelijk met gasten en het ziet er nog feestelijk uit ook als je het leuk op een bord opmaakt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept