Nieuws   Zoeken 

Adinda's zonnige zomergerecht
Ingredienten: (2 pers.):
1 ui
300 gram gehakt
3 tomaten
1 rode paprika
1 aubergine
1 runderbouillonblokje
zout en peper naar smaak
klontje boter
Bereiding:
Smelt het klontje boter in een pan en fruit de ui glazig. Voeg het gehakt toe en roerbak tot het gaar is. Snijd de tomaten in stukjes en bak ze mee met gehakt en ui. Blus het af met een half kopje water en voeg het bouillonblokje toe, de paprika in stukjes en de aubergine in stukjes. Laat dit alles met het deksel op de pan en het vuur wat lager ca. 15 minuten garen. Af en toe doorroeren. Maak op smaak met zout, peper.
Receptnummer: 736 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Adinda Kohler
Opmerking:
Lekker met gekookte witte rijst. Je kunt eventueel ook wat italiaanse keukenkruiden toevoegen voor een extra zomerse smaak. Ik vind dit gerecht het lekkerst als het is bereid met half-om-half gehakt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept