Nieuws   Zoeken 

Sara's zoete aardappelsoep met maïs en room
Ingredienten: (4 pers.):
1 grote ui, gepeld en in stukjes gesneden
2 teentjes knoflook, gepeld en fijngesneden
1 tot 3 Spaanse pepertjes, fijngesneden
olijfolie
1,5 kg zoete aardappelen, geschild en in schijfjes gesneden
0.6 liter groentebouillon
3 dl room
zout
1 blikje maïs
Bereiding:
Fruit de ui met de knoflook en de Spaanse pepertjes in olijfolie. Voeg de zoete aardappelen toe en overgiet met de groentebouillon. Giet de room erbij zodra de aardappelen gaar zijn en mix de soep. Breng op smaak met zout en voeg de maïs er op het laatst aan toe.
Receptnummer: 7393 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Dit recept vond ik ooit in een tijdschrift, het is afkomstig van het Amsterdamse 'Soup en zo'
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept