Harrie's makreel oblok (gerookte-gegrilde makreel)
Ingredienten: (3 pers.):
1 grote gerookte makreel (voor 3 personen)
plakjes hard gekooket ei
2 tomaten in plakjes
15 gehalveerde champignons
fijn gesneden selderie
zout, peper, sambal naar smaak
2 tl kerriepoeder
gesmolten margarine
Bereiding:
Verwijder van de makreel het vel en de graat.
Leg de vis op een flink stuk aluminiumfolie.
Bestrooi de makreel met wat zout, peper, selderie, tomaat, ei, champignons, kerriepoeder en wat sambal.
Dit goed over de vis heen strijken.
Giet de gesmolten margarine eroverheen en vouw de folie goed dicht.
Leg het geheel in de oven op stand 3-4 of in de gril zo'n 15 a 20 minuten.
Selamat Makan (eet smakelijk)
Receptnummer: 747 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Harrie
Opmerking:
Geef dit bij witte rijst of gewone bami met b.v. sambal een groentegerecht.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept