Nieuws   Zoeken 

Ria's koude Spaanse knoflooksoep met witte druiven
Ingredienten: (6 pers.):
200 gram amandelen
3 tenen knoflook, schoongemaakt en fijngehakt
125 gram witbrood zonder korst
3 eetlepels olijfolie
200 ml wittedruivensap
700 ml water
500 gram witte druiven, geschild, gehalveerd en doormidden gesneden (uit blik)
125 ml slagroom
2 eetlepels geroosterde amandelen
Bereiding:
hak de amandelen zeer fijn in een keukenmachine. voeg het brood, de olie, het water, de knoflook en het druivensap toe. pureer het gehelle en doe het in een soeppan. roer de slagroom door de soep en voeg de druiven toe. maak op smaak met zout en peper. serveer de soep met de geroosterde amandelen.
Receptnummer: 7497 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept