Harrie's babi panggang simpel |
Ingredienten: (4 pers.):
1 pond magere speklappen
2 tl djahe
1 klein teentje knoflook (fijngesneden)
peper, zout, nootmuskaat naar smaak
2 fijngesneden uien | Bereiding:
Snij de speklappen in plakken en wrijf ze in met de djahe, knoflook, peper, zout en nootmuskaat en bak ze met de uien in margarine tot het vlees gaar en mooi bruin is.
|
Receptnummer: 752 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Harrie |
Opmerking: Je kunt van te voren een kleine witte kool fijnsnijden wat zout, peper en 1 tl djahe toevoegen en dan dit gaar koken met 1 kopje azijn. Voeg er tijdens het koken 2 tl kunjit bij. Indien de kool gaar is dan eruit halen en laten uitlekken. Leg het op een schaal en daarop de babi-panggang. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |