Nieuws   Zoeken 

Stephan's lekkere vis bordelaise met tomatenrijst
Ingredienten: (4 pers.):
400 gram rijst
1 blikje tomaat(of tomaatpuree)
1 ui
wat olijfolie(om ui te fruiten)
0,8 liter water
1 bouillionblokje
wat paprikapoeder
Bereiding:
Fruit de ui in de olijfolie.Als de ui goed is doe dan de tomaatenpuree, het bouillionblokje en de paprikapoeder erbij.Als het bouillionblokje is gesmolten doe je er de rijst en het water bij.Het lijkt veel water maar dat gaat allemaal weg.De rijst aan de kook brengen en als het aan de kook is, het vuur omlaag doen en ongeveer 30 minuten laten sudderen. Bereid de vis bordelaise zoals op de verpakking staat.
Receptnummer: 7540 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min.
Opmerking:
Voor de vis bordelaise hoef je niet het duurste merk te kopen zoals iglo want de andere merken zijn ook erg lekker. :-)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept