Ingredienten: (4 pers.):
250 gr. shoarma vlees
half blik sperciebonen
1 rode paprika
100 gr. soepgroente
klein blikje tomatenpuree
3 eetl. ketjap
2 eetl. bruine basterdsuiker
1 theel. sambal
1 eetl. stroop
snufje peper
1 eetl. suiker
zakje nasikruiden | Bereiding:
Ketjap mengsel: Kepjap, bruine basterdsuiker, sambal, blikje tomatenpuree, stroop en peper door elkaar roeren. Het shoarmavlees bakken, als het vlees bijna klaar is, de in stukjes gesneden paprika en soepgroente toevoegen. Ketjap mengsel toevoegen en doorwarmen. Nasi kruiden van tevoren laten wellen en daarna toevoegen.De sperciebonen even voorverwarmen bv in de magnetron. Sperciebonen toevoegen. Als laatste nog een schepje suiker of zoetstof erdoor. Erg lekker en makkelijk. Eet smakelijk. |