Patrick's karbonade kerrie
Ingredienten: (1 pers.):
karbonade
50 gram hollandse garnalen
creme fraiche
koreander
gembersyroop
ketjap (zoet)
sambal
kerrie
koenjit
ui
knoflook
Bereiding:
Maak een saus van de kerrie, koenjit, gembersyroop, ketjap, sambal, knoflook, ui (fijn snijden) en de creme fraiche.
Bak de karbonade. Als de karbo klaar is, de garnalen erop leggen. Doe de vers gesneden koreander in de saus. Saus op de karbo en klaar ! Lekker met rijst en bijvoorbeeld paksoi of chinese kool.
Receptnummer: 759 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Patrick
Opmerking:
Een mooie combi van westers en oosters koken! Dit recept komt uit de Pijp. Bierhandel De Pijp is opgericht in 1898 en is een soort van bistro. Een aantal acties uit het studentenverzet is hier gepland. Een erg rotterdams instituut waar je lekker kunt eten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept