Nieuws   Zoeken 

Sonja's snelle paella
Ingredienten: (2 pers.):
125 gram safraan rijst
blikje tomatenpuree
teentje knoflook
bouillon
1 venkelknol
1 ui
1/2 zak zeevruchten (diepvries AH)
Bereiding:
Breng water voor de rijst aan de kook met de tomatenpurre, bouillon en knoflook. Snij venkel en ui in stukken en doe dit in het kokende mengsel met de rijst en kook dit zo gaar. Giet de rijst af en vang het vocht op. Ontdooi de zeevruchten zoals op de verpakking staat. Schep het rijst groente mengsel op een bord en drapper de zeevruchten eromheen. Serveer het kookvocht apart erbij. Dit kan je eventueel nog wat extra binden met alles binder.
Receptnummer: 7590 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Lekker met wat komkommersla. Als je van pittig houdt kan je een beetje piri-piri kruiden bij de rijst meekoken.
Dit is ontstaan vanuit restjes, is snel en smaakt nog goed ook.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept